Dopište Goldflama!!! - literární soutěž

Dopište Goldflama!!! - literární soutěž 

Dopište Goldflama!!!

Stejně jako v minulých letech i v letošním roce navazují organizátoři Podzimních knižních veletrhů, Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě a Deník Vysočina v rámci 21. Podzimního knižního veletrhu na úspěšné předchozí ročníky této soutěže a pořádají její již šestý ročník.

Cílem soutěže je opět dopsat povídku, kterou známá osobnost napsala speciálně pro tuto soutěž, letos ji vymyslel a zadal spisovatel Arnošt Goldflam.

Soutěž nazvaná Dopište Goldflama!!! bude probíhat od 30. dubna do 30. června 2011 a zúčastnit se jí může každý. I ten, kdo chce psát, ale dosud nenašel odvahu. Teď má totiž příležitost, jaká se neopakuje! Ve hře jsou komplety knih v hodnotě 3 000, 2 000 a 1 000 Kč a další skvělé ceny. A navíc oběd s Arnoštem Goldflamem! To vše pro tři nejlepší!!!

Začátek povídky Arnošta Goldflama a další informace je možné nalézt na letácích ve vybraných knihovnách kraje Vysočina, na stránkách www.kkvysociny.cz či www.hejkal.cz a v Deníku Vysočina. Soutěž není věkově omezena. Není omezena ani tematicky - dokončení povídky je možné pojmout jako detektivku, milostný příběh, satiru, psychologickou prózu aj.

Práce ohodnotí porota složená z knihovníků, nakladatelů, redaktorů a novinářů kraje Vysočina. Tři nejlepší vybere sám Arnošt Goldflam.

Nejlepší práce budou vyhlášeny a odměněny za účasti Arnošta Goldflama v rámci 21. Podzimního knižního veletrhu v sobotu 22. října 2011 v salonku Kulturního domu Ostrov v Havlíčkově Brodě. Vítězové vyhrávají komplety knih v hodnotě 3 000, 2 000 a 1 000 Kč, další hodnotné ceny, a především společný oběd s Arnoštem Goldflamem. Deset nejlepších prací pak bude navíc zveřejněno v katalogu 21. Podzimního knižního veletrhu a Deníku Vysočina.

Maximálně dvě strany textu A4 lze posílat na adresu soutez@kkvysociny.cz. Je třeba připojit jméno, adresu, e-mail nebo telefon a doplnit přiléhavý název povídky!

Podrobné informace o 21. Podzimním knižním veletrhu najdete na www.hejkal.cz. 21. Podzimní knižní veletrh se bude konat 21. a 22. října 2011. Mottem veletrhu, inspirovaným mj. dvojím výročím Karla Havlíčka Borovského, jsou Knihy a svoboda. Jednou z doprovodných akcí veletrhu bude festival Free the Word, pořádaný ve spolupráci s mezinárodním PEN klubem. Zúčastní se ho kromě mnoha českých i několik zahraničních spisovatelů a také překladatelé české literatury z mnoha zemí.

Více informací :

Mgr. Jana Fialová (fialova@kkvysociny.cz, 569 400 485)

Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě, www.kkvysociny.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Dopište Goldflama!!! - literární soutěž
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!