SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přesně 42 zubů v pražském Divadle Kámen

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Přesně 42 zubů v pražském Divadle Kámen 

Divadlo Kámen uvedlo v lednové premiéře inscenaci Přesně 42 zubů, v němž herci převtělení do lišek a vlků zkoumají zázračné vlastnosti automobilového motoru.

Futuristická jízda čeká diváky na novém představení Divadla Kámen, které je volným pokračováním hry Přibližně dvaatřicet zubů. Inscenace vychází z románu Svatá kniha vlkodlaka současného kontroverzního ruského spisovatele Viktora Pelevina, tvůrci ji ale zasadili do českých reálií. 

Inscenaci odehrávající se v prostředí industriální krajiny, kde nepravé lišky a nepraví vlci navazují opravdové milostné vztahy, vyprávějí si nesmyslné pohádky a vyjí na starý rezavý vejfuk, můžete zhlédnout i vy. Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování vítězů. Máme pro vás 3x2 lístky na představení

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje hra Divadla Kámen, v jejíž anotaci se objevuje tato otázka: „Jak hodně opelichá liška za 1000 let?“

a) OK plus F

b) Přibližně dvaatřicet zubů

c) Deus ex offo  

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 15. února odpoledne. Soutěžícím přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!