Sen všech milovníků Alenky v kraji zázraků se splní, PIXAR PRO v ji v březnu vrátí na parkety Divadla Hybernia

Sen všech milovníků Alenky v kraji zázraků se splní, PIXAR PRO v ji v březnu vrátí na parkety Divadla Hybernia 

26. listopadu 2017 se diváci na slavností derniéře museli s Alenkou rozloučit. Ať už se jim poslední rok a půl stýskalo po skvělých hereckých výkonech, po hudbě Vaša Patejdla nebo úchvatném příběhu napsaném na základě známé předlohy manželů Pixových, nemusí si diváci dál zoufat. Alenka se v březnu vrací se vším všudy.

Kolik královen je ve správné poučné pohádce potřeba, nevíme, ale na parketech se jich letos vystřídá hned několik. Michaela Kuklová ztvární Bílou královnu, a to exkluzivně ve všech šesti letošních představeních. V roli Černé královny se vystřídají Jana Zenáhlíková a Michaela Nosková a Srdcové královny se zhostí buď Martina Pártlová nebo Michaela Zemánková. Která z nich je hodná a laskavá, moudrá a odvážná, nebo naopak zlá a krutá, musí diváci posoudit sami.

Alenka se v Divadle Hybernia předvede v moderním kabátě a zaujme tak velké diváky stejně jako ty menší. „Jsme moc rádi, že se Alenka vrátí, už jsme ji viděli několikrát, ale půjdeme na ni opět, dcera ji prostě miluje“, říká paní Markéta po představení.

„Jiná může být Alenka například v tom, že my jsme jiní. Jiní, samozřejmě čím dál lepší jsou nejen naši herci, ale také obecenstvo. Děti rostou, mění se doba i jejich pohled na svět, a tak myslím, že spousta věcí, myšlenek, názorů, průpovídek, slovních hříček i vtipů dostává časem jiný význam. Například, čeho jsme si nevšimli před rokem, může nás najednou oslovit. To za prvé. Za druhé jsou v představení drobné změny, a tak nás napadlo z toho udělat třeba soutěž. Kdo v představení nějakou změnu najde, vyhraje CD nebo prohlídku zákulisí a seznámení se s některými herci,“ vysvětluje Lenka Pixová, v čem bude letošní Alenka jiná.

Divadlo Hybernia bude letos v březnu a dubnu opět patřit Kočce Šklíbě, Bílému králíkovi a třem královnám.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!