HevyDevy se vrací! Kanadský klenot progresivního heavy metalu Devin Townsend na podzim znovu zavítá do České republiky s novou deskou Empath

HevyDevy se vrací! Kanadský klenot progresivního heavy metalu Devin Townsend na podzim znovu zavítá do České republiky s novou deskou Empath 

Kdybychom řekli, že Devin Townsend miluje své české fanoušky, jistě bychom nemohli být daleko od pravdy. Jen v letošním roce tento kanadský heavy metalový chameleon do Prahy zavítá rovnou dvakrát! Po již nyní beznadějně vyprodaném ohlášeném koncertu v La Fabrice, jenž se uskuteční 6. dubna, vystoupí také 28. listopadu v pražském klubu Roxy, kde představí své nové album Empath.

Devin Townsend není pro české metalisty nicneříkající osobností. Mnozí ho jistě znají z festivalu Brutal Assault, na kterém byl již několikrát hostem, Devin má však na kontě i pár  samostatných českých vystoupení v rámci několika svých předchozích projektů. HevyDevy zkrátka nedělá žádný koncert stejný, a letos tomu nebude jinak - v dubnu se pražská La Fabrika ponese v akustickém duchu v rámci večera nazvaného An Evening With Devin Townsend, po kterém bude následovat diskuze hudebníka s fanoušky, v listopadu pak Devin do klubu Roxy přiveze nejnovější album s názvem Empath.

Právě na nové desce, která, na rozdíl od dubnového akustického večera, bude návratem k typickému hlasitému metalu, Devin naplno pracoval poslední roky a ke spolupráci si přizval hned celou řadu hostů, jako je například Morgan Ågren, Anup Sastry, Samus Paulicelli, Nathan Navarro, Steve Vai, Chad Kroeger a další. Nová deska byla oznámena teprve v lednu tohoto roku, světlo světa by však měla spatřit již 29. března, obsahovat pak bude celkem patnáct písní. Empath ve své plné kráse si čeští fanoušci mohou naživo poslechnout 28. listopadu v pražském klubu Roxy.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!