Three Days Grace přijedou v červnu do Brna. V rámci Rock for People zahrají na Špilberku

Three Days Grace přijedou v červnu do Brna. V rámci Rock for People zahrají na Špilberku 

Poté, co v říjnu v Praze kapela Three Days Grace dokázala, že její energie a interakce s fanoušky skvěle funguje, přijede v rámci oslav 25. narozenin Rock for People tato rock-metalová formace do Brna. Na Špilberku vystoupí 10. června.

Three Days Grace, rock-metalová kapela, která má v Česku bohatou fanouškovskou základnu, a proto se sem ráda vrací, přijede v červnu do Brna. Po říjnovém pražském vystoupení tu oslaví narozeniny festivalu Rock for People. Atmosféru tvrdého rocku s prvky grunge hezky doplní místo konání, kterým bude brněnský hrad Špilberk.

Historie kapely Three Days Grace začala už v roce 1992, kdy se v kanadské provincii Ontario objevila kapela Groundswell, která se po odmlce sešla znovu v roce 2003 už pod názvem Three Days Grace. Stejnojmenným debutovým albem zaujali zpěvák Adam Gontier, bubeník Neil Sanderson, kytarista Barry Stock a baskytarista Brad Walst široké publikum. Skladbou I Hate Everything About You se kapela dostala mezi slavné kapely. Po tříletém turné vyšlo v roce 2006 druhé album One-X, ovlivněné taky Gontierovým bojem se závislostmi. Píseň Animal I Have Become se stala v tom samém roce nejhranější rockovou skladbu v kanadských rádiích.

Kapela úspěšně pokračovala s alby Life Starts Now z roku 2009 a Transit of Venus o tři roky později. Podstatnou změnou v historii Three Days Grace byl odchod Gontiera na začátku roku 2013. Jeho úspěšným nástupcem se stal baskytaristův bratr Matt Walst, který se podílel na novém velmi úspěšném albu Human z roku 2014. Loni vyšlo jejich další album Outsider.

Předprodej vstupenek na brněnský koncert Three Days Grace bude zahájen v pátek 1. února. Více informací na www.rockforpeople.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!