SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na pohádkovou prohlídku Neviditelné výstavy

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na pohádkovou prohlídku Neviditelné výstavy 

Co obnáší život v absolutní tmě? Zahrajte si s námi o vstupenky na speciální víkendové prohlídky Neviditelné výstavy v Praze a zjistěte to.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A VÝHERCI KONTAKTOVÁNI

Návštěvníci interaktivní Neviditelné výstavy sídlící v Novoměstské radnici poznají život nevidomých a slabozrakých osob na vlastní kůži. Výstava nabízí nevšední zážitek i pro nejmenší, kteří se o víkendech mohou zúčastnit hodinové prohlídky plné pohádkových úkolů a dobrodružství.

Nyní se expozicí mohou projít s kamarády ze svých oblíbených pohádek i vaše ratolesti. Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku. Máme pro vás 3x2 lístky na speciální prohlídku.

Soutěžní otázka:

Jakou barvu má hůl pro hluchoslepé?

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 6. února dopoledne. Soutěžícím přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!