Severský pop osvěží letní Lucerna Music Bar. Do Prahy se chystá Tove Lo

Severský pop osvěží letní Lucerna Music Bar. Do Prahy se chystá Tove Lo  

Svůj první pražský koncert oznámila švédská popová hvězda Tove Lo. Čeští fanoušci se tak dočkají jejího slavného hitu Habits (Stay High) poprvé na živo.

Přestože Tove Lo zatím není zpěvačkou, kterou by znal celý svět, má na svém kontě spolupráce, které si rozhodně může dát za rámeček! Švédská popová hvězda se totiž mnohem více než sólová zpěvačka proslavila jako spoluautorka a hostující zpěvačka ve slavných písních hvězdných interpretů. V její sbírce nechybí Close od Nicka Jonase, Say It od Flume, Desire od Years & Years či Fun od Coldplay. Jako předskokanka se pak představila před takovými interprety, jako jsou Katy Perry či Maroon 5.

Talentovaná zpěvačka a skladatelka, která se psaní písní věnuje již více než 18 let, se v textech 'specializuje' především na téma marné lásky. Dokonce má stále v živé paměti, kdy ji poprvé zlomil muž srdce. Erik byl podle ní opravdu úžasný. "Ihned jsem se do něj zamilovala," vysvětluje Tove Lo, které švédští fanoušci dali titul 'nejsmutnější dívka Švédska'. Erik se však zamiloval do jiné a jí se zbořil svět. "Mohla jsem si oči vyplakat," směje se hudebnice, která zapomněla zmínit, že jí v té době bylo pouhých osm let.

Svou debutovou desku vydala Tove Lo v roce 2014 s názvem Queen of the Clouds. O dva roky později na ní navázala nahrovkou Lady Wood, která je romantičtější i feminističtější než debut. Dosud poslední album nese název Blue Lips. K jednomu ze singlů - písni Cycles - vydala v prosinci 2018 nový videoklip.

Svou hudbu přijede vůbec poprvé švédská zpěvačka představit také do Prahy. Do České metropole dorazí 6. srpna, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 790 korun. Na místě v den konání show si zájemci připlatí ještě o dvě stovky více.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!