Archive slaví 25. narozeniny. Párty chystají i pro české fanoušky

Archive slaví 25. narozeniny. Párty chystají i pro české fanoušky  

Čtvrt století a více než desítka studiových nahrávek. Kapela Archive si připomíná svou bohatou hudební historii nejen exkluzivní hudební kompilací, ale také koncertní šňůrou, s níž se zastaví také v České republice.

Kapela Archive slaví čtvrt století! A za sebou nechává skutečně plodných pětadvacet let, během nichž vydala 12 studiových alb, která se od sebe někdy i výrazně liší. Skupina v rámci své tvorby totiž stále hledá nové možnosti a posunuje se jak její zvuk, tak vize. I proto zůstává dodnes velmi žádaným hudebním interpretem s pevnou fanouškou základnou.

Čtvrt století se neslaví každý den, proto se rozhodli Archive toto významné jubileum připomenout vydáním deluxe boxu 25, na němž se nachází hned 43 skladeb na šesti vinylech, osm písničkových novinek včetně singlu z kolekce Remain Of Nothing, společného díla s Band Of Skulls ze Southamptonu. Kromě toho chystá pro fanoušky turné, během něhož se zastaví také v české metropoli.

Pětadvacáté narozeniny tak mohou se svými oblíbenci oslavit i čeští fanoušci, a to 28. října, kdy Archive zavítají do pražského Paláce Akropolis. "Jsem hrdý na to, co jsme dokázali za ta léta jako kolektiv, a těším se, jak to v roce 2019 oslavíme. Všechno se to týká jen hudby," říká jeden ze zakládajících členů Darius Keeler, jenž seskupení v roce 1994 spoluzakládal s Dannym Griffithsem, s nímž předtím působil v drum & bassovém seskupení Genaside II.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 690 korun. Na místě je v den konání show zájemci seženou za 790 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!