SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Chanticleer, jeden z nejlepších mužských sborů na světě!

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Chanticleer, jeden z nejlepších mužských sborů na světě! 

Po dvou letech se nejkrásnější mužské hlasy Ameriky vrací do Česka a vy máte šanci být u toho! Hrajte s námi o lístky na jejich show 31. ledna v Rudolfinu.

Soubor se v Praze objeví v rámci celosvětového turné ke 40. výročí svého založení. V programu s názvem THEN and THERE – HERE and NOW nabídne nejúspěšnější skladby od renesance po gospely a spirituály.

Chanticleer začali bavit publikum v roce 1978. Za svou kariéru vydal sbor přes 40 desek včetně několika vánočních nahrávek a získal tři ceny Grammy. Chcete na velkolepém galavečeru s Chanticleer být? Máme pro vás 2 lístky. Odpovězte na soutěžní otázku:

Jak se jmenuje album, za které Chanticleer v roce 2000 cenu Grammy vyhráli?

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email kontakt@informuji.cz. Ty nejšťastnější odměníme už v úterý 29. ledna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!