Noc reklamožroutů: Večer, při kterém se reklamy nepřepínají

Noc reklamožroutů: Večer, při kterém se reklamy nepřepínají 

Ve čtvrtek 7. února 2019 proběhne v pražském kině Lucerna přehlídka nejzajímavějších reklam z celého světa. Brno se dočká o dva týdny později.

Noc reklamožroutů je unikátní událostí svého druhu. Představuje nejlepší reklamy z celého světa a spolu s festivalem v Cannes je hlavní akcí zaměřující se na reklamu. Koná se již přes třicet let, první ročník pořádaný Jean-Mariem Boursicotem se uskutečnil v roce 1981, a lze ji navštívit ve více než čtyřiceti zemích světa. Reklama jako taková se může zdát na první pohled povrchní, ale přináší cenné svědectví o naší době. 

Reklama jako taková se může zdát na první pohled povrchní, ale přináší cenné svědectví o naší době.

Během NOCI REKLAMOŽROUTŮ si návštěvníci užijí pětihodinový maraton prošpikovaný téměř třemi sty reklamních spotů pocházející z padesáti zemí světa. Mohou si nejen připomenout své oblíbené reklamy, ale zároveň zhodnotit televizní reklamy vzniklé za poslední roky.

Aby průběh večera nepůsobil jednotvárně, je pro diváky připraven i atraktivní doprovodný program. Mezi jednotlivými bloky reklam si mohou vyzkoušet konzole PlayStation VR nebo společenské hry PlaLink. Okamžiky z akce zachytí fotokoutek FOTONAUT a o zábavu se postarají DJ a světelná show.

Jak vypadal akce minulý rok se podívejte ve videu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kino Lucerna - Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!