Mandrage se vrací z hal zpět do klubů. Startují už ve čtvrtek

Mandrage se vrací z hal zpět do klubů. Startují už ve čtvrtek  

Plzeňská kapela Mandrage se rozhodla po vyprodaných halách opět pro komornější prostředí hudebních klubů. Během nadcházejícího turné objede větší a menší kluby po celé České republice. Jako předskokané vystoupí Lety Mimo.

Koncertní šňůra, která má po několika letech ukázat kapelu Mandrage opět 'nahou', startuje ve čtvrtek 24. ledna v Pardubicích. Následovat budou koncerty v Peci pod Sněžkou, Brně, Frýdku Místku, Ostravě či v domovské Plzni. Turné zakončí 30. března v Mariánských Lázních. Skupina ale tentokrát neláká na velkou show a oslnivé efekty, ale především na ryzí hudební zážitek a starší písně.

"Čeká nás klubové turné. Je to pro nás krok vlastně docela hluboko do minulosti, a i když z něj máme trochu obavy, je to krok vpravdě vytoužený," oznámila kapela chystanou šňůru, "nepovezeme s sebou žádná velká světla ani zvuk, žádné drahé na míru šité kostýmy, žádný velký tým lidí, žádné kamiony s technikou. Jen my, pár našich nejbližších a písničky. A to často takové, které jste od nás neslyšeli hodně dlouho."

Jako předskokan vystoupí kapela Lety Mimo, která vydala 17. ledna své nové album Civilizace 3000. Jedná se o její v pořadí již šestou studiovou nahrávku, která fanouškům nabízí deset nových songů - od kytarově-tanečních písní přes svérázné blues až po jemnější polohy. Ty nyní představí na společném turné se skupinou Mandrage.

"To, že jedeme na turné s Mandrage, tak nějak hezky vyplynulo ze situace," vysvětluje kapela, "Franko z Mandrage nám do jedný skladby na desce nahrál klávesy a Šmity, což je jejich zvukař, s náma celou desku nahrával ve studiu. Takže když se řešilo turné, řekli jsme si, že zavzpomínáme na starý časy, kdy jsme odehráli pár společných koncertů v klubech."

"Budeme hrát na kytary a budeme hrát nahlas a bude to spousta zábavy, to můžeme zaručit," dodávají Mandrage. Vstupenky na jednotlivé koncerty jsou k dostání v internetovém předprodeji.

Termíny turné:

24. 01. - Pardubice /Žlutý pes/
25. 01. - Pardubice /Žlutý pes/
26. 01. - Pec pod Sněžkou /KlonDike/
30. 01. - Brno /Melodka/
31. 01. - Brno /Melodka/
01. 02. - Frýdek Místek /Stoun/
02. 02. - Uherské Hradiště /Mír/
07. 02. - Praha /Rock Café/
08. 02. - Praha /Rock Café/
13. 02. - Ostrava /Barrák/
14. 02. - Ostrava /Barrák/
20. 02. - Plzeň /Divadlo pod lampou/
21. 02. - Plzeň /Divadlo pod lampou/
15. 03. - Litomyšl /Kotelna/
16. 03. - Třebíč /Roxy/
29. 03. - Ústí nad Labem /Doma/
30. 03. - Mariánské Lázně /Na Dvorku/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!