Nejnovější články » Hudební novinky

Fun Lovin‘ Criminals přivezou do Prahy nové album Another Mimosa

21.1.2019,

Po dlouhých deseti letech se newyorská kapela Fun Lovin‘ Criminals fanouškům hlásí s novou studiovou deskou. Ta nese název Another Mimosa a vyšla v pátek 18. ledna. Živě ji skupina představí i českým fanouškům.

„Another Mimosa je pokračováním dlouhé tradice, v níž vzdáváme s Fun Lovin‘ Criminals hold těm skvělým skladatelům a muzikantům, kteří dali naší muzice základ, tedy těm, na jejichž ramenou stojíme,“ představuje novou desku frontman kapely Huey Morgan, „s pokorou přinášíme našim fanouškům koktejl namíchaný z námi milovaného hip hopu, soulu, rocku i jazzu.“

Na desce nabízí Fun Lovin‘ Criminals nápaditých verzí písní od autorů a interpretů, jako jsou Bobby Womack, Tom Petty, Freddie King, Ice Cube či Neil Diamond. Nechybí ale ani ohlídnutí za vlastní minulostí, a to v písních Unlimited a Southside. Fanoušci se ale dočkají i zbrusu nového singlu Sunset.

Nejen nové album, ale také humor a nadhled sobě vlastní přijedou Fun Lovin‘ Criminals představit českým fanouškům, a to 13. března 2019, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín. Koncert v české metropoli bude jejich první zastávkou evropské části turné Another Mimosa. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji.

Foto: Tom Barnes