Smíme prosit? Nabízíme 6 tipů na letošní plesy v Brně

Smíme prosit? Nabízíme 6 tipů na letošní plesy v Brně 

Během ledna, února a začátku března proběhnou v Brně tradiční, ale i nové plesy, které byste si neměli nechat ujít. Přinášíme vám hned 8 brněnských plesů, kterých se budete moci zúčastnit.

Sport ples Brno 2019

Již po čtvrté se představí Sport ples Brno, na kterém se bude většina brněnských sportovních klubů. Organizátoři tímto plesem chtějí propojit sportovce různých sportovních disciplín, a ne jen sportovce, zváni jsou i přátelé sportovců a jejich fanoušci. Zároveň také vyzývají, aby na tento ples přišel každý klub, který nemá vlastní ples. Večerem vás provede Petr Švancara.

Více o plese zjistíte zde.

Letecký ples - Brno Medlánky 2019

Aeroklub Brno - Medlánky připravuje již 16. ročník tradičního leteckého plesu, který se uskuteční v kulturním centru Sýpka Medlánky. K tanci a poslechu bude hrát kapela STEREO.

Více o plese zjistíte zde.

Ples jako Brno 2019

Tento nejprestiznější ples je pro milovníky života a luxusu. Během jednoho večera zažijete show, o kterou se postarají pěvecké hvězdy, jako například zpěvák Mikolas Josef, skupina Chinaski nebo pianistka Holly Brewer. Celým večerem pak bude provázet jeden z nejlepších moderátorů Libor Bouček.

Více o plese zjistíte zde.

Ples olympioniků a sportovců JMK 2019

Do metropole Jihomoravského kraje se sjede celá řada sportovců, aby se zúčastnili plesu, který je na vysoké společenské úrovni. Během programu si budete moci poslechnout zpěvačku Ilonu Csákovou a Cimbálovou muziku "Kapric" s výukou lidových tanců. Uvidíte zde také taneční show "Stardance" v podání Jana Ondera a Marka Zelinky a mnoho dalšího.

Více o plese zjistíte zde.

Tradiční ples 2019

Stejně jako loni, tak i letos taneční škola Dynamic zorganizovala ples, na kterém mimo skupiny Lunetic vystoupí i 10 finalistek z Miss Taneční, které se budou snažit zaujmout nejen porotu, ale i diváky v sále. Celým večerem bude doprováze moderátorská dvojice Evice Šedová a Aleš Zbořil.

Více o plese zjistíte zde.

Swingový ples 2019

Pro přátelé swingové hudby si skupina Wraadap Band ze Smetanky připravila ples, na kterém proběhnou tématická vystoupení, ukázky tance, a kdo se rád fotí, bude mít k dispozici originální fotokoutek.

Více o plese zjistíte zde.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!