Zpěvačka Jana Rychterová chystá křest nové desky. Kmotrem se stane Ivo Šmoldas

Zpěvačka Jana Rychterová chystá křest nové desky. Kmotrem se stane Ivo Šmoldas 

Písničkářka Jana Rychterová vydala novou desku Dneska ještě můžem. Zároveň připravuje pražský koncert, na kterém čerstvou nahrávku pokřtí.

Zpěvačka Jana Rychterová dorazí se svou kytarou i s novým albem Dneska ještě můžem v neděli 10. února do Divadla Semafor. Jako kmotra si vybrala českého publicistu, moderátora a básníka Iva Šmoldase. Na koncertu ale nebudou chybět ani další hosté. Jejich jména ale zatím nebyla zveřejněna.

Jana Rychterová má na svém kontě již několik sólových alb – Po cestách soumraku, Mrak, To je život a Tak hraj. Kromě toho vede i vokálně instrumentální formaci Two Voices, která se ve své tvorbě zaměřuje na interpretaci takzvané vážné hudby s Janinými texty. Zpěvačka ale koncertuje i s písničkami pro děti, na které se zaměřuje také jako moderátorka Českého rozhlasu Junior.

Nová deska Dneska ještě můžem přináší čtrnáct nových písniček. „Album je žánrově pestré, písně jsou různorodé, na pomezí šansonu, folku a blues. Chvíli sranda, chvíli k zadumání,“ říká autorka textů i hudby Jana Rychterová, která se však nechala doprovodit svou kapelou složenou z talentovaných muzikantů. Živě představí nové písně právě na koncertu v Divadle Semafor!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Zpěvačka Jana Rychterová chystá křest nové desky. Kmotrem se stane Ivo ŠmoldasZpěvačka Jana Rychterová chystá křest nové desky. Kmotrem se stane Ivo ŠmoldasZpěvačka Jana Rychterová chystá křest nové desky. Kmotrem se stane Ivo Šmoldas
 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Semafor

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!