Kdo rozpálí fanoušky letošního Masters of Rock? Na Valašsku vystoupí Tarja Turunen nebo Within Temptation

Kdo rozpálí fanoušky letošního Masters of Rock? Na Valašsku vystoupí Tarja Turunen nebo Within Temptation 

Červencové Vizovice budou už pošestnácté v historii spojeny s oslavou té nejlepší nejen rockové muziky. Do areálu jelínkovské likérky přijede okouzlující sopranistka, symfoničtí Nizozemci či snové divadlo z Long Islandu.

V posledních třech letech festival Masters of Rock dvakrát kompletně vyprodal vstupenky. Na úspěchy z ročníku 2016 a 2017 chtějí organizátoři navázat i letos a na Valašsko zvou znovu velká jména.

Ve vizovické baště zazpívá bývalá zpěvačka skupiny Nightwish Tarja Turunen. Finská hvězda je díky své sólové symfonické kariéře stále na vrcholu hudební scény a na festival přijede ve formě. Své příznivce naposledy potěšila plnohodnotným albem The Shadow Self a také vánočním kouskem From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas). Letos navíc chystá úplnou novinku, ze které jistě některé písně představí už v červenci.

Až od holandských větrných mlýnů dorazí kapela Within Temptation. O ní projevili čeští fanoušci enormní zájem už loni, kdy s raketovou rychlostí vykoupili vstupenky na prosincový koncert. Uskupení pod taktovkou vokalistky Sharon den Adel volí podobnou cestu, kterou ve světě vyšlapali právě někdejší spoluhráči Tarji Turunen. Sami organizátoři ho pak označují za jednu z největších hvězd letního festivalu. Metalisté mají navíc v rukávu trumf v podobě nové zpožděné desky Resist, která spatří světlo světa už na začáku února.

Vizovice se mohou těšit i na Serenity, Dream Theater, Equilibrium nebo Gamma Ray. Další interpreti do zahájení letní festivalové sezóny ještě přibudou. Podrobný časový plán šestnáctého Masters of Rock bude znám na jaře. Vstupenky jsou v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!