Muzikál podle Siy? Australanka letos chystá hudební film i novou desku

Muzikál podle Siy? Australanka letos chystá hudební film i novou desku 

Zpěvačka Sia na twitteru potvrdila vydání v pořadí devátého studiového alba naplánovaného na letošek. Na premiéru ale překvapivě chystá i původní filmový muzikál.

Zatím bezejménna novinka, která naváže na nahrávku This Is Acting a vánoční Everyday Is Christmas, po dvou letech plnohodnotně potěší fanoušky rodačky z Adelaide. Na sociálních sítích ale Sia odhalila i tvorbu, která by se mohla výrazně zapsat na stříbrném plátně.

Půjde o filmový muzikál s prostým názvem Music, který třiačtyřicetiletá zpěvačka nejen napsala, ale bude ho i režírovat. Příběh se má točit okolo autistické dívky, která připadne do péče své se závislostí bojující sestry. V hlavních rolích se mají objevit herečka a zpěvačka Kate Hudson a pravděpodobně také Siina múza - mladá tanečnice Maddie Ziegler, která je již nedílnou součástí jejích projektů.

Next year I'm releasing an album and a feature length musical I wrote and directed. Lots of fun things to come!

— sia (@Sia) 25. prosince 2018

Sia se celosvětově proslavila především singly Titanium, She Wolf (Falling to Pieces) či hitem Chandelier, který na serveru YouTube atakuje 2 miliardy zhlédnutí. Na scéně debutovala deskou OnlySee v roce 1997.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!