SOUTĚŽ: Bez legrace na Takový žertík do Divadla Na Jezerce

SOUTĚŽ: Bez legrace na Takový žertík do Divadla Na Jezerce 

Se začátkem nového roku pro vás máme další soutěž o lístky do divadla. A není to žádná legrace, i když v jistém slova smyslu o jeden ojedinělý žert půjde. Chcete ho navštívit zdarma?

Inscenace Takový žertík od Jeana Della a Géralda Sibleyrase vezme diváky na francouzský venkov, kde panuje naprostá pohoda. Touha po troše legrace se však může z ničehonic zvrhnout ve vážnou věc. O rozvodech se přece jen žertovat nemá.

Chcete veselohru v Divadle na Jezerce vidět? Máme pro vás 8 lístků, protože není třeba šetřit, zvlášť, když jsou manželské krize věčné. Tato divadelní se však objevuje vzácně. Proto se vás ptáme:

Kolikrát se v ÚNORU hraje v Divadle Na Jezerce právě tato inscenace?

Čtyři vítěze čeká minulost, přátelé z mládí, vzpomínky z prázdnin zkrátka všechno téměř jako u Čechova! Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu. Podmínkou účasti v soutěži je také označení To se mi líbí naší stránce. Soutěžit můžete do pondělí 14. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!