Americká kapela Godsmack chystá českou koncertní premiéru

Americká kapela Godsmack chystá českou koncertní premiéru 

Bostonská kapela Godsmack, která patří mezi jedny z nejdůležitějších amerických formací žánru hard & heavy, vůbec poprvé potěší české fanoušky svým koncertem. Vystoupí 11. června ve Velkém sále pražské Lucerny.

Kapela Godsmack ve své hudbě kombinuje hned několik hudebních žánrů. Pohybuje se ve vodách nu-metalu, hard rocku, post-grunge i heavy metalu. Inspirací jsou jí při tom takové hvězdy jako Alice In Chains, Metallica, Black Sabbath či Led Zeppelin. Energické kvarteto v čele s charizmatickým zpěvákem a kytaristou Sullym Ernou vydalo již sedm studiových alb a desítky singlů, které se umístily v top ten amerických žebříčků.

Pro tvorbu kapely je typická hravost a nadhled, kterým přistupuje k míchání různých hudebních žánrů. „Dostali jsme se do fáze, kdy už se chceme muzikou hlavně bavit. Udělali jsme dost práce a víme, co nás ještě čeká. Ale je to jen rock and roll a není důvod být stále nahněvaný rebel a brát všechno vážně,“ vysvětlil v rozhovoru pro časopis Forbes Sully Erna. Spolu s ním tvoří skupinu kytarista Tony Rambola, baskytarista Robbie Merrill a bubeník Shannon Larkin.

V Praze se kapela zastaví v rámci svého velkého evropského turné. To plánovala již na podzim 2018, Godsmack ale koncertní šňůru přesunuli kvůli tragické ztrátě Tonyho Romboly, jemuž nenadále zemřel syn. Do české metropole přijede formace, která funguje již od roku 1995, představit novinky z posledního alba i největší hity ze svého bohatého arzenálu. Čeští fanoušci se dočkají 11. června ve Velkém sálu pražské Lucerny.

Předprodej vstupenek startuje v pondělí 7. ledna v 10 hodin. Zájemci seženou jeden lístek za 900 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!