Festival SOUNDTRACK Poděbrady přiblížil podobu zahajovacího koncertu svého dalšího ročníku a spustil předprodej

Festival SOUNDTRACK Poděbrady přiblížil podobu zahajovacího koncertu svého dalšího ročníku a spustil předprodej 

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady představuje program svého dalšího ročníku, který se uskuteční v termínu od 29. srpna do 1. září 2019. Akci odstartuje světová premiéra koncertní verze filmového hitu Šakalí léta.

Festival SOUNDTRACK Poděbrady tak 30. srpna již tradičně zahájí česká hudebně-filmová legenda. Tentokrát organizátoři vybrali snímek Šakalí léta, v němž excelovali Martin Dejdar, Jakub Špalek, Josef Abrhám či Saša Rašilov. Film režiséra Jana Hřebejka ožije na hlavním festivalovém pódiu v originálním zpracování, které propojí film s živou hudbou a dalšími scénickými prvky.

„Doufáme, že se nám podaří, aby se na jedné scéně sešli herečtí představitelé hlavních rolí spolu se svými zpívanými hlasy, a to pod vedením samotného autora hudby Ivana Hlase,“ přibližuje koncept úvodního koncertu dramaturgyně festivalu Karla Sluková. Šakalí léta, snímek z roku 1993, získal hned čtyři České lvy. Mezi nimi nechybělo ani ocenění za Nejlepší hudbu.

Festival spustil pro zájemce novinku, kterou jsou SOUNDTRACK Passy. „SOUNDTRACK Golden pass je určen pro všechny milovníky filmové hudby, kteří si především nechtějí nechat ujít zvýhodněné vstupné na všechny jedinečné koncerty v kryté koncertní hale,“ vysvětlují organizátoři, „SOUNDTRACK Pass fanouška jsme připravili pro všechny nadšené fanoušky festivalu s benefity a výhodami jako po dobu festivalu, tak mimo něj.“

Vstupenky na festival i festivalové pasy jsou již nyní k dostání v internetovém předprodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!