Sting se vrátí do Česka. Tentokrát už bez Shaggyho

Sting se vrátí do Česka. Tentokrát už bez Shaggyho  

Před pár dny odehrál britský hudebník Sting výjimečný koncert s rapperem Shaggym ve Foru Karlín. Příští rok se již bez energetického Jamajčana vrátí, aby předvedl show ve Slavkově u Brna.

V rámci svého evropského turné dorazí do České republiky britský hudebník Sting, který nedávno nadchl publikum Fora Karlín, kde vystoupil spolu s jamajským rapperem Shaggym. Recenze je k dispozici zde. Nyní již sám vyjíždí na koncertní šňůru My Songs, v rámci níž se zastaví 12. července také v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Organizátoři slibují dynamickou show, jež se zaměří na nejoblíbenější Stingovy skladby mapující kariéru tohoto šestnáctinásobného držitele ceny Grammy.

Návštěvníci českého koncertu se dočkají hitů, které vznikly během Stingovy sólové kariéry, i těch, které spatřily světlo světa díky kapele The Police, v jejímž čele stál právě nyní již sedmašedesátiletý zpěvák. Fanoušci se tak mohou těšit na songy, jako jsou Englishman in New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Také, Roxanne či Message In A Bottle.

Sting se narodil v Newcastlu, v roce 1977 se však odstěhoval do Londýna, kde spolu se Stewartem Copelandem a Andy Summersem založil zmiňovanou kapelu The Police. Ta získala oblibu u fanoušků díky svým pěti deskám, za které získala hned šest cen Grammy. I během své sólové kariéry obdržel Sting mnoho hudebních ocenění. Také si zahrál v několika filmech a účinkoval na hvězdné Broadwayi.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou za jednotné vstupné 1 690 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Slavkov - Austerlitz nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Zámek Slavkov - Austerlitz

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!