Rock for Peole doveze příští rok kapelu SUM 41. Na festivalu ale nevystoupí

Rock for Peole doveze příští rok kapelu SUM 41. Na festivalu ale nevystoupí  

Kanadská kapela SUM 41, která je součástí hudební scény již od roku 1996, chystá další ze svých českých koncertů. V červnu dorazí i se svými hity na nádvoří pražského Pivovaru Staropramen.

Během své dlouhé hudební kariéry stačila kapela SUM 41 vydat mnoho hitů, které dnes fungují úplně stejně jako před patnácti lety. Patří mezi ně songy, jako jsou Fat Lip, In Too Deep, Still Waiting či Pieces. Čeští fanoušci se o tom mohli přesvědčit již několikrát. Skupina totiž jezdí do Česka poměrně pravidelně. A jinak tomu nebude ani v roce 2019. Při příležitosti svých 25. narozenin ji přiveze Rock for People. Na festivalu však nevystoupí.

„Sum 41 patří dlouhodobě ke kapelám, o které si návštěvníci Rock for People píší, a tak jsme jim je na narozeniny chtěli přivést,“ vysvětluje ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes, „bohužel nevycházel termín, tak jsme se rozhodli uspořádat samostatný koncert. Bude to taková divoká oslava a zároveň dobrý warm up před Rock for People.“ Pražský koncert se uskuteční 18. června 2019 v Praze na nádvoří Pivovaru Staropramen.

Kapelu založili v menším městě Ajax poblíž Toronta zpěvák Deryck Whibley a bubeník Steve Jocz. Debutovou desku vydali v roce 2001 s názvem All Killer No Filler. V současné době mají SUM 41 na svém kontě již šest studiových nahrávek. Poslední 13 Voices vyšla v roce 2016.

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji od čtvrtka 20. prosince. Zájemci je seženou za 890 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Pivovar Staropramen

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!