Jessie J se příští rok vrátí do České republiky. Chystá svůj první pražský koncert

Jessie J se příští rok vrátí do České republiky. Chystá svůj první pražský koncert 

V létě vystoupila jako headlinerka festivalu Colours of Ostrava. Příští rok se Jessie J do České republiky vrátí, aby odehrála svůj premiérový pražský koncert.

Dočká se Jessie J v Praze stejně vřelého přijetí, jaké si vysloužila svou show na letošním ročníku festivalu Colours of Ostrava? To se dozví návštěvníci koncertu, který se uskuteční 23. dubna 2019 ve Foru Karlín. Během své pražské premiéry představí českým fanouškům písně ze své poslední desky R.O.S.E. (Realisations, Obsessions, Sex and Empowerment), která vyšla v květnu tohoto roku.

Jessie J získala globální pozornost, když zvítězila v anketě BBC Sound Of 2011. Na svém kontě má miliony prodaných alb a hity, které okupovaly vrcholy nejen britských hudebních hitparád. Patří mezi ně třeba písně Price Tag, Domino, Bang Bang či Nobody’s Perfect. Britská zpěvačka zazpívala i pro královnu, získala Brit Awards i nominaci na Grammy. Letos pak stihla kromě vydání alba také zvítězit v čínské talentové soutěži Singer a odehrát vyprodané britské turné.

Jessie J vydala svůj debutový singl Do It Like a Dude v roce 2010. Nyní má na svém kontě již pěknou řádku písní, které poslouchají fanoušci po celém světě. Jejich žánrový rozsah je skutečně pestrý. Zpěvačka kombinuje pop, soul, R&B i elektropop a hip hop. Při závěrečném olympijském ceremoniálu si ale spolu s kapelou Queen střihla pořádnou rockovou show, kdy se pořádně opřela třeba do skladby We Will Rock You.

Kromě toho, že je slavnou zpěvačkou, je Jessie J také uznávanou hudební skladatelkou. Pomáhala psát skladby třeba pro Alicii Keys, Miley Cyrus či Chrise Browna. Na jejím hitu Bang Bang s ní pak spolupracovaly Ariana Grande a Nicki Minaj. Hned dvakrát se stala porotkyní v britské pěvecké soutěži The Voice UK.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 890 do 1690 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!