Pražský výběr představí na Metronome Festivalu Prague 2019 unikátní repertoár i hosty

Pražský výběr představí na Metronome Festivalu Prague 2019 unikátní repertoár i hosty 

Kultovní kapela Pražský výběr chystá na rok 2019 svůj jediný open-air koncert v Praze, vystoupí v rámci festivalu Metronome Festival Prague 2019, který proběhne ve dnech 21. a 22. června na holešovickém Výstavišti. Fanoušci se mohou těšit na speciálně upravený playlist sestavený přímo pro tuto příležitost, chybět nebudou ani unikátní hosté.

Pražský výběr chystá speciálně pro Metronome Festival jedinečné vystoupení založené na speciálně upraveném programu složeném z největší hitů kapely i méně známých písní. Na své si tak přijdou skalní fanoušci kapely, stejně jako ti, kteří nejsou běžně zvyklí navštěvovat koncerty Pražského výběru. Kapela, která zde zahraje v původním složení, navíc na pódium pozve i několik hostů. Tento koncert bude zároveň jediným vystoupením pod širým nebem, které hodlá Pražský výběr v následujícím roce v Praze absolvovat.

Chceme zahrát své nejznámější skladby, ale i písně, které jsme delší dobu nehráli a které pro nás byly v rámci našeho vývoje zásadní. Samotný program pak chceme ještě doplnit zajímavými hosty, u kterých věříme, že potěší jak naši běžnou posluchačskou obec, tak i ostatní fanoušky,“ říká k programu vystoupení kytarista Michal Pavlíček.

„Pražský výběr se snažil vždy reflektovat nejnovější vývoj v oblasti rockové, respektive populární hudby. Již několikrát koketoval i s elektronickými transkripcemi svých písní, a objevilo se to i na jeho nahrávkách. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Vývoj hudby jde nezadržitelně dál a pro nás je vždy výzvou ho buď akceptovat, nebo parafrázovat. Při uchování naší klasické 'potrhlosti' se tedy můžete těšit na zase nová překvapení,“ dodává zpěvák Michael Kocáb

Čtvrtý ročník Metronome Festivalu Prague už v minulých týdnech ohlásil některá velká jména svého programu. Jsou mezi nimi britská nadžánrová skupina Morcheeba, němečtí klasikové elektroniky Kraftwerk, skotští psychedelici Primal Scream, polské elektropopové trio KAMP!, slovenská post-rocková kapela The Ills nebo comeback české Khoib.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!