Nejnovější články » Hudební novinky

Hvězdná Ariana Grande chystá koncert v České republice. Představí na něm novinky z posledního alba

17.12.2018,

Americká zpěvačka Ariana Grande vyrazí příští rok na velké světové turné, na němž představí svou novinkovou desku Sweetener. Během evropské koncertní šňůry navštíví také českou metropoli, kam dorazí v září příštího roku.

Nejen novinky z posledního studiového alba Sweetener, ale rovněž své největší hity dorazí do Prahy představit hvězdná hudebnice Ariana Grande. Čeští fanoušci se jí dočkají 8. září 2019, kdy vystoupí v pražské O2 areně. Pětadvacetiletá zpěvačka se v Česku zastaví v rámci svého výpravného Sweetener World Tour, které odstartuje v březnu příštího roku v Americe.

Do Evropy Ariana Grande, kterou jen na Instagramu sleduje přes 139 milionů fanoušků, dorazí v srpnu. V plánu má hned devatenáct koncertů v metropolích, kromě Prahy také v Londýně, Paříži, Dublinu, Berlíně či Glasgow. Návštěvníkům slibuje nezapomenutelnou show. Hudebnice je známá svým vřelým a bezprostředním přístupem ke svým fanouškům, i proto oslovuje posluchače po celém světě.

Kariéru odstartovala již ve svých patnácti letech. V té době získala svou první roli na Broadwayi, kterou následovalo několik televizních i divadelních rolí. Hudbě se začala intenzivně věnovat jen chvíli poté a popularitu začala získávat hned prvními singly, jako jsou Put Your Hearts Up, The Way či Baby I. Globální pozornost si vysloužila ale především hitem Problem, na němž spolupracovala s Iggy Azaleou. Dnes se řadí mezi ty nejpopulárnější zpěvačky současnosti.

Vstupenky na pražský koncert Ariany Grande jsou do prodeje 19. prosince v deset hodin. Lístek seženou zájemci v cenovém rozmezí od 1590 do 2490 korun.