Hvězdná Ariana Grande chystá koncert v České republice. Představí na něm novinky z posledního alba

Hvězdná Ariana Grande chystá koncert v České republice. Představí na něm novinky z posledního alba  

Americká zpěvačka Ariana Grande vyrazí příští rok na velké světové turné, na němž představí svou novinkovou desku Sweetener. Během evropské koncertní šňůry navštíví také českou metropoli, kam dorazí v září příštího roku.

Nejen novinky z posledního studiového alba Sweetener, ale rovněž své největší hity dorazí do Prahy představit hvězdná hudebnice Ariana Grande. Čeští fanoušci se jí dočkají 8. září 2019, kdy vystoupí v pražské O2 areně. Pětadvacetiletá zpěvačka se v Česku zastaví v rámci svého výpravného Sweetener World Tour, které odstartuje v březnu příštího roku v Americe.

Do Evropy Ariana Grande, kterou jen na Instagramu sleduje přes 139 milionů fanoušků, dorazí v srpnu. V plánu má hned devatenáct koncertů v metropolích, kromě Prahy také v Londýně, Paříži, Dublinu, Berlíně či Glasgow. Návštěvníkům slibuje nezapomenutelnou show. Hudebnice je známá svým vřelým a bezprostředním přístupem ke svým fanouškům, i proto oslovuje posluchače po celém světě.

Kariéru odstartovala již ve svých patnácti letech. V té době získala svou první roli na Broadwayi, kterou následovalo několik televizních i divadelních rolí. Hudbě se začala intenzivně věnovat jen chvíli poté a popularitu začala získávat hned prvními singly, jako jsou Put Your Hearts Up, The Way či Baby I. Globální pozornost si vysloužila ale především hitem Problem, na němž spolupracovala s Iggy Azaleou. Dnes se řadí mezi ty nejpopulárnější zpěvačky současnosti.

Vstupenky na pražský koncert Ariany Grande jsou do prodeje 19. prosince v deset hodin. Lístek seženou zájemci v cenovém rozmezí od 1590 do 2490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!