LP vydala nové album. Živě ho představí českým fanouškům v květnu

LP vydala nové album. Živě ho představí českým fanouškům v květnu  

Album Heart To Mouth, z něhož pochází singl Girls Go Wild, vydala americká hudebnice LP 7. prosince. Čeští fanoušci se zpěvačky s výrazným a nezaměnitelným hlasem dočkají v květnu, a to během dvou koncertů v pražském Foru Karlín.

LP se do české metropole vrátí již podruhé od svého úspěšného vystoupení na festivalu Colours of Ostrava, kde podstatně navýšila svou fanouškovskou základnu. Tentokrát do Prahy dorazí s novým, v pořadí již pátým studiovým albem Heart To Mouth. "Když přistoupím k mikrofonu a začnu zpívat, cítím přímé spojení mezi srdcem a ústy," vysvětluje hudebnice, která na nové nahrávce opět spolupracovala s producentem Mikem Del Rio a skladatelem Nathanielem Campanym.

"Za ty roky jsem již zjistila, co chci pro sebe, co chci říci, co chci předat lidem, co chci hrát," pokračuje LP, "nemusím nic předstírat, mohu se projevit naplno, což pramení z tvůrčí svobody. Nemusím nikoho žádat o povolení, mohu být tou, kterou chci být. A psát o tom." Na poslední nahrávce se zaměřila na témata lásky, touhy, strachu, nejistoty, nevěry, lítosti i vykoupení. "Mám štěstí, že moji fanoušci tomu rozumí. Vídí a slyší, že jsem si prošla nepříjemnými momenty, než jsem se dostala až sem. A oceňují to, protože tím procházíme všichni - od kolébky do hrobu. A já o tom jen zpívám," dodává.

S novými písněmi LP vystoupí před českými fanoušky hned během dvou pražských koncertů. Ty se uskuteční 11. a 12. května 2019 ve Foru Karlín. Vstupenky na koncert jsou do prodeje 14. prosince v 11 hodin.

Přestože je LP součástí hudební scény již od počátku tohoto tisíciletí, poprvé na sebe výrazněji upozornila nahrávkou Lost On You z roku 2017. Stejnojmenný singl překonal 500 milionů přehrání. Stamilionová zhlédnutí mají také její videoklipy, a to nejen k této písni, ale také k Muddy Waters či When We're High.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!