Jste připraveni na konec? První trailer na Avengers: Endgame je konečně tady!

Jste připraveni na konec? První trailer na Avengers: Endgame je konečně tady!  

Po dlouhém čekání se konečně objevil první trailer na film Avengers: Endgame. Pokračování úspěšné série od studia Marvel bude přímo navazovat na předchozí díl s podtitulem Infinity War z minulého roku a podle prvních obrázků se můžeme těšit na pěkně napínavý kousek.

Úplně první film s prostým názvem Avengers vyšel v roce 2012 a hned se mezi fanoušky zařadil mezi nejoblíbenější díla z komiksového universa. Na něj o tři roky později navazoval Avengers: Age of Ultron a právě loni spojil rekordní počet hrdinů na jednom plátně zmiňovaný kus Avengers: Infinity War, který končil opravdovým zvratem.

V novém díle, jehož podtitul Endgame studio zveřejnilo spolu s upoutávkou, se opět můžeme těšit na pestrý výběr komiksových hrdinů, ačkoliv pár jich bude - díky událostem v Infinity War - alespoň zpočátku chybět. Prezident Marvel Studios Kevin Feige uvedl, že dubnová premiéra uzavře příběh všech tří fází. Poté bude takzvaný Marvel Cinematics Universe vypadat úplně jinak.

Snímek Avengers: Endgame uvidí čeští diváci 25. dubna 2019 a příznivci adaptovaného komiksu tak mohou více než čtyři měsíce spekulovat nad epilogem celé série. Anebo se do té doby opakovaně dívat na upoutávku, kterou nabízíme níže. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!