Prosincové filmové novinky: Komiksový Triton, záhadné město andělů i Cuarónova zpověď

Prosincové filmové novinky: Komiksový Triton, záhadné město andělů i Cuarónova zpověď 

V kinech vrcholí filmový rok 2018. Prosinec přináší spíš blockbustery než oscarové kandidáty, avšak na zajímavé tituly rozhodně chudý není. Čím se kina rozloučí?

Komiksového giganta Marvel střídá na plátnech jeho chudší bratříček z DC se svým králem moří. Aquaman bude po premiéře podroben přísnému drobnohledu naší Dominiky Kubištové. Zahraniční recenze ale zatím mluví ve prospěch Jasona Momoy a spol.

Černými koňmi mohou být snímky Roma či Záhada v Silver Lake. První zmiňovaný film oscarového Alfonsa Cuaróna zavede diváky do jeho rodného Mexika prostřednictvím příběhu dívky Cleo. Kalifornská jízda s Andrewem Garfieldem zas nabídne halucinogenní zážitek v režii Davida Roberta Mitchella.

A v neposlední řadě čeká ty nejmenší, ale i dospělé návrat do kouzelného světa chůvy Mary Poppins. Ke zhlédnutí adaptace románů P. L. Travers zvou na Zlatý glóbus nominovaná Emily Blunt, Meryl Streep nebo Colin Firth.

Právě výběr Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu jsme samozřejmě sledovali. Vše o filmových, ale i seriálových nominacích na Golden Globes 2019 si přečtete zde.

Na kompletní tipy do kina se podívejte v našem videu výše.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!