Hudební průlet historií Tata Bojs. Kapela zve hned na tři narozeninové koncerty

Hudební průlet historií Tata Bojs. Kapela zve hned na tři narozeninové koncerty  

Kapela Tata Bojs slaví třicáté narozeniny a ohlíží se za třemi dekádami, které strávila na hudebních pódiích. Při té příležitosti se rozhodla přichystat velkou výstavu v Centru současného umění DOX, a to na ploše 500 metrů čtverečních. A právě v DOXu proběhne také série narozeninových koncertů!

Elektrický koncert se scénou a vizuálně-hudební pře(ds)tavení historie jedné kapely. Tak popisuje kapela Tata Bojs svou pražskou narozeninovou minišňůru, která proběhne v Centru současného umění DOX 10., 11. a 12. prosince. Skupina slibuje pořádný elektrický nářez, originální scénu i milé hosty. Chybět nebude žádný z hitů, díky nimž se zapsala do české hudební historie.

Narozeninové koncerty jsou doprovodnou akcí k výstavě, která mapuje třicet let existence této neobyčejné partičky. Expozice, která jedinečným způsobem propojuje hudební a výtvarný žánr, nabízí řadu děl. Prim hraje ale tvorba vizuálního umělce Milana Caise, jednoho ze zakladatelů kapely, jenž je zároveň autorem konceptu výstavy.

Pokud vám výstava nestačí a raději byste si zapařili na pořádný live koncert, nyní je možné spojit obě věci dohromady. Vstupenky na narozeninovou koncertní šňůru jsou k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketstream, a to za 690 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

DOX Centrum současného umění nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!