Vánoční Busking Párty v sobotu v Plzni představí loopery, DJ i stand-up

Vánoční Busking Párty v sobotu v Plzni představí loopery, DJ i stand-up 

V sobotu 8. prosince začne ve 20 hodin v klubu Anděl Music Bar v Plzni hudební večírek buskerů, na kterém se představí čtyři interpreti mnoha žánrů, mezi nimi one man looping band Eddy Allen z Anglie a DJ Poeta. Součástí akce, která skončí kolem čtvrté ráno, bude i promítání krátkých snímků.

Sobotní večer si v Plzni užijí ti, kteří mají rádi hudebníky ovládající looper, přístroj schopný opakovat dopředu nahrané zvuky a nabalovat nahrávky na sebe, DJe i stand-up show. V klubu Anděl Music Bar se bude konal Vánoční Busking Párty, která od osmé hodiny večerní poběží až do rána.

Program začne promítáním aftermovies z minulých ročníků akce, dokumentu Shaking off the change natočeného vystupujícím Eddym Allenem s přítelkyní a dokumentu z Pilsen Busking Festu 2018. Od půl deváté podium ovládne duo Švéd a Vacek z punk-rockové skupiny Airbag, kteří přijedou s hodinovým projektem Švédovackoviny míchající hudbu a stand-up, připraveným speciálně pro Pilsen Busking Fest.

Ve 21:45 vystoupí anglický one man looping band Eddy Allen, který svým energickým a zábavným vystoupením spojujícím rock, reggae, folk a gypsy zaujme snad každého.

V jedenáct ho pak vystřídá český one-man-self-looping orchestra Omnion inspirovaný starou posvátnou hudbou Východu i Západu ve spojení s novými možnostmi hudebních technologií. Stane se tak díky realtime loopingu a processingu a schopností jediného muže – Tomáše Reindla – hrát na nejrůznější nástroje a ovládat různé techniky zpěvu.

Od půlnoci pak plzeňský Anděl Music Bar rozhýbe DJ Poeta, moderator Rádia Spin a pořadatel plzeňského Hip Hop Festu. Ten svým mixem hip hopu, rapu, r’n’b a soulové muziky potěší jak náročnější posluchače, tak i milovníky hitů.

Vstupné na akci činí 120 Kč při vstupu před 23. hodinou, později se sníží na 60 Kč. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Anděl Café - Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!