Hvězdné divadelní léto pod žižkovskou věží? Divadlo Kalich chystá svou letní scénu

Hvězdné divadelní léto pod žižkovskou věží? Divadlo Kalich chystá svou letní scénu 

Divadlo Kalich našlo pro svou plánovanou letní scénu ideální zázemí v prostorách pod žižkovskou televizní věží v Mahlerových sadech. První ročník Hvězdného léta zahájí 23. června Tomáš Klus, o den později diváky čeká premiéra Láska v přímém přenosu s Petrem Čtvrtníčkem, Kristýnou Frejovou a Davidem Suchařípou v hlavních rolích. Předprodej na celou sezónu nové letní scény bude otevřen 3. prosince 2018.

Od června do září roku 2019 se prostor pod žižkovskou televizní věží změní v originální divadelní scénu. Program prvního ročníku Hvězdného léta se bude opírat o repertoár pořádajícího Divadla Kalich a jeho spřátelených scén, tedy Divadla v Rytířské, Divadla Palace, Divadla Verze, Činoherního studia Bouře a chybět nebude ani populární představení Caveman.

Předprodej na celou sezónu nové letní scény bude otevřen 3. prosince 2018.

Vizualizace letní scény pod žižkovskou věží

Hvězdné léto slibuje divákům vysoký komfort i pestrý program plný hvězd

Hvězdné léto pod žižkovskou věží zahájí 23. června 2019 unplugged koncert písničkáře Tomáše Kluse, o den později Divadlo Kalich odpremiéruje komedii uznávaného kanadského autora Norma Fostera Láska v přímém přenosu s Petrem Čtvrtníčkem, Kristýnou Frejovou a Davidem Suchařípou v hlavních rolích. Druhou plánovanou novinkou léta bude představení Čas pod psa s Terezou Kostkovou, Mášou Málkovou a Evou Josefíkovou.

Chybět nebudou ani zavedené a divácky oblíbené inscenace jako je Ani spolu, ani bez sebe (Jana Paulová, David Suchařípa), Bez předsudků (Jana Paulová, Pavel Zedníček), Kočka v oregánu (Barbora Hrzánová, Radek Holub, Klára Cibulková, Zdeněk Velen), Lady Oskar (v hlavní roli Jana Paulová), muzikál Titanic (Miroslav Vladyka, Filip Blažek), Veletoč (Iva Janžurová, Eva Holubová), Žena za pultem 2: Pult osobnosti (Jiří Lábus a Oldřich Kaiser), Úča musí pryč (David Prachař, Linda Rybová, Igor Chmela, Jana Janěková ml., Kristýna Frejová, Petra Špalková) a mnohé další.

Vizualizace zastřešené letní scény

Scénu vybuduje producentská společnost Hamlet Production ve spolupráci se společností Tower Park Praha. Usazení hlediště s kapacitou 600 míst v zapuštěném prostoru pod věží divákům zaručí výbornou akustiku i dobrý výhled na jeviště. Návštěvníci se nemusí obávat ani nepřízně počasí, scéna počítá i se systémem rychlého zastřešení. 

Okolní park nabízí řadu dalšího vyžití a samotná žižkovská věž coby nejvyšší dominanta Prahy je pochopitelně vyhledávanou turistickou atrakcí. Společně se vstupenkami na přestavení bude možné si zakoupit také vstupenky do observatoře věže s výhodou polovičního vstupného.

Letní scéna Divadla Kalich navíc pomáhá - z každé zakoupené vstupenky věnuje částku 10 Kč ve prospěch spolku Dobrý skutek. Ten cíleně podporuje spoluobčany, kteří se ocitli ve složité životní situaci a bez pomoci druhých se v dané chvíli neobejdou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kalich

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!