Tech-house z Berlína přijede do Lucerna Music Baru. Duo Booka Shade představí v Praze své nové album Cut The Strings

Tech-house z Berlína přijede do Lucerna Music Baru. Duo Booka Shade představí v Praze své nové album Cut The Strings 

Dvojice z německé metropole rozhýbe v neděli 2. prosince centrum té české. Lucerna Music Bar se dočká nové desky, ve které se skupina vrací ke svému typickému zvuku.

V živém setu předvedou pánové Walter Merziger a Arno Kammermeier svou nejnovější nahrávku Cut The Strings. Album, které vydali v dubnu letošního roku, ocení především fanoušci původního soundu. Dvojice se totiž po melodičtějším a klidnějším Galvany Street vrací k tech-houseovým rytmům a tudíž maximálnímu tanečnímu zápalu.

Kromě aktuální desky Booka Shade letos přidali také dalších 7 singlů a k tomu 3 krátká EP. Nedělní live show tedy přinese publiku spousty zbrusu nové muziky. Před jejich vystoupením rozehřeje publikum host berlínské dvojky DJ Ben Osborne.

Booka Shade zahájili svoji kariéru teprve před třemi lety na festivalu Sónar. Od té doby pravidelně vystupují na festivalech Glastonbury, Coachella, Rock Werchter, Lollapalooza nebo Tomorrowland. Jedním z dosavadních vrcholů uskupení bylo turné po celém světě společně s legendárními Depeche Mode .

Vstupenky budou v prodeji i na místě před začátkem show.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!