Fun Lovin’ Criminals vypustí novou desku a přijedou ji představit do Čech

Fun Lovin’ Criminals vypustí novou desku a přijedou ji představit do Čech 

Newyorská banda Fun Lovin’ Criminals přichystala na začátek nadcházejícího roku vydání nového alba Another Mimosa. Spolu s novou nahrávkou mají naplánované i evropské turné, v jehož rámci se zastaví i v Praze – konkrétně ve Foru Karlín.

Fun Lovin’ Criminals jsou tříčlenný soubor z New Yorku fungující od roku 1993. Jejich hudební styl se nelehko popisuje a pod směsicí rock, funk, hip-hop, soul a jazz si čtenář jen těžko něco konkrétního představí. Skupina má na kontě šest desek. Jejich největším hitem je pravděpodobně skladba "Scooby Snacks", ve které jsou poskládané samply z filmů Quentina Tarantina Reservoir Dogs (1992) a Pulp Fiction (1994). Sám režisér je velkým fanouškem kapely a je faktem, že mnohé z jejich skladeb by se v "tarantinovkách" vyjímaly dobře.

Čeští fanoušci Fun Lovin’ Criminals by si měli do diářů zapsat dvě důležitá data. Prvním termínem je 18. leden, kdy banda vydá své sedmé album Another Mimosa navazující na dvacet let starou kompilaci Mimosa (1999). Jako ochutnávku už vypustili singl "Daylight". Druhým datem je potom 13. březen, kdy Fun Lovin’ Criminals stanou před publikem oblíbeného Fora Karlín. Vstupenky budou v nabídce od 15. prosince.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!