Američtí All That Remains se vrací do Prahy. Vystoupí zde po devíti letech

Američtí All That Remains se vrací do Prahy. Vystoupí zde po devíti letech 

Heavymetalová a metalcorová americká parta All That Remains přijede do Česka představit své osmé studiové album s názvem Madness. Do Prahy se vrací po devíti letech. Koncert se uskuteční ve čtvrtek 13. prosince v Rock Café.

All That Remains mají na kontě devět studiových desek, přičemž ta poslední spatřila světlo světa nedávno. Do pražského Rock Café přijedou představit svůj loňský počin. Kapela v čele se zpěvákem Philem Labontem během svého dvacetiletého působení experimentovala s žánry jako rock, pop, metalcore či heavy metal.

"Naše kapela byla v minulosti kritizována za to, jaké písně skládáme, protože si lidé mysleli, že bychom měli dělat hudbu jinak. Začali jsme jako hodně malá undergroundová death metalová kapela, ale od té doby jsme se posunuli úplně jinam a nikomu se za to neomlouvali. Hudba, kterou tvoříme, a texty, které píšeme, to vždy reflektovaly," vysvětluje Labont, který často kritizuje vojenské zásahy své země či napětí kolem práva na držení zbraní.

Loňskou desku Madness produkoval držitel Grammy Howard Benson, který se podílel na tvorbě alb kapel, jako jsou Halestorm či Papa Roach. Podle mnohých názorů se zatím jedná o nejprovokativnější album v historii kapely. Najdeme v něm drsné riffy, elektronické motivy a nejrůznější vokální styly posouvající hranice kapely. Dle slov samotných členů je to album plné songů, které se nedají srovnat s ničím, co bylo dosud kapelou vyprodukováno.

Před nedávnem fanoušky i členy All That Remains zasáhla smutná zpráva. Ve věku pouhých 44 let zemřel kytarista a zakladatel této formace Oli Herbet. I přes tuto tragédii se však zbývající členové rozhodli pokračovat v turné.

Nenechte si ujít energickou show této americké partičky, která proběhne ve čtvrtek 13. prosince od 19 hodin v Rock Café. Vstupenky jsou k dostání za 550 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?