Hvězda z přelomu milénia poprvé vystoupí v Praze. Dido představí desku Still On My Mind

Hvězda z přelomu milénia poprvé vystoupí v Praze. Dido představí desku Still On My Mind 

Díky ní měl výraz Thank You okolo roku 2000 zcela novou hodnotu. Britská zpěvačka Dido po patnácti letech vyjede s koncerty do světa, aby podpořila album, které vyjde v březnu. V Česku si odbyde svou premiéru v Karlíně.

V době, kdy vyšla její debutová nahrávka No Angel, byla rodačka z Londýna jedna z nejpopulárnějších umělkyň na ostrovech i mimo ně. Skladby jako Thank You (kterou proslavil i rapper Eminem v singlu Stan) nebo White Flag vystřelily hudebnici mezi hvězdy také v Česku, byť se tam popová senzace nikdy neukázala. Čas na premiéru přišel až s pátou studiovou deskou.

Album Still On My Mind vyjde 8. března 2019 a šestačtyřicetiletá zpěvačka na něm spolupracovala i se svým bratrem Rollem Armstrongem. Ten stál v pozadí vzniku skupiny Faithless, která se před pěti lety po osmnáctiletém působení na scéně rozpadla.

Dido vyjíždí na světové turné po dlouhých patnácti letech. V Praze ji publikum uvidí ve Foru Karlín. Z nového materiálu zazní zcela určitě i první singl z připravované desky Hurricanes, který si můžete poslechnout výše. Vstupenky na koncert už jsou v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!