Phil Collins se vrací na hudební pódia! Nezapomněl ani na své české fanoušky

Phil Collins se vrací na hudební pódia! Nezapomněl ani na své české fanoušky  

Jeden z nejvýznamnějších britských hudebníků Phil Collins se vrací na koncertní pódia a v rámci svého turné se zastaví také v České republice. Fanoušci se ho dočkají 25. června 2019, kdy vystoupí v pražské O2 areně.

„Myslel jsem si, že budu v klidu odpočívat,“ říká o svém plánovaném návratu sedmašedesátiletý zpěvák Phil Collins, „ale díky fanouškům, mé rodině a podpoře některých mimořádných umělců jsem znovu objevil svou vášeň pro hudbu a koncertování. Nastal čas si to všechno zopakovat a jsem opravdu nadšený. Přijde mi to jako správná věc.“ Turné Still Not Dead Yet zahájí na začátku června koncertem ve Vídni. Praha se stane jeho předposlední zastávkou.

Phil Collins se svými hity, jako jsou  You’ll Be In My Heart či Can’t Stop Loving You, zapsal do srdcí milionů fanoušků po celém světě. Na svém kontě má již deset studiových alb, kterých se prodalo rekordních 100 milionů a díky nimž obsadil bezpočet prvních příček napříč nejrůznějšími hudebními žebříčky. Oblíbený hudebník začínal jako bubeník, poté stál v čele kapely Genesis. Na sólovou dráhu se vydal v roce 1981 albem Face Value, z něhož pochází známá skladba In The Air Tonight.

Pražský koncert Phila Collinse se uskuteční 25. června 2019 v O2 areně. Vstupenky na něj jdou do prodeje v pátek 30. listopadu, zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 2 190 do 3 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!