Smashing Pumpkins vyrážejí po letech na koncertní turné. Dorazí také do Prahy

Smashing Pumpkins vyrážejí po letech na koncertní turné. Dorazí také do Prahy  

Na své první koncertní turné od roku 2000, na němž vystoupí původní členové kapely Billy Corgan, Jimmy Chamberlin a James Iha, se příští rok vydá americká rocková formace Smashing Pumpkins. Ta do Prahy dorazí po dlouhých osmi letech.

Termíny evropské části svého Shiny And Oh So Bright Tour ohlásila kapela Smashing Pumpkins v pondělí 26. listopadu. A čeští fanoušci mohli začít jásat, protože mezi zastávkami nechyběla ani Praha, kam formace dorazí 6. června. Dějištěm jejich koncertu se stane Forum Karlín.

Držitelé ceny Grammy a rockoví průkopníci oslaví na turné třicáté výročí od svého založení. Proto návštěvníkům koncertů nabídnou průřez hity celé své hudební kariéry. Chybět nebudou skladby z jejich debutové nahrávky Gish i z následujících Siamese Dream, Mellon Collie and Infinite Sadness, Adora a Machina.

„Program koncertů, stejně jako scéna, se budou naprosto lišit od toho, co jsme kdy udělali. Pokud je tohle šance pro nový začátek, hodláme to pořádně rozjet,“ přibližuje koncert show zpěvák a kytarista Billy Corgan. Téměř po dvaceti letech tak původní členové Smashing Pumpkins, kteří s sebou přiberou ještě svého dlouholetého spolupracovníka kytaristu Jeffa Schroedera, chtějí připravit turné, na které jejich fanoušci jen tak nezapomenou.

Vstupenky na koncert jdou do prodeje v pátek 30. listopadu od 10 hodin. Zájemci je seženou za 1 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!