Mike Shinoda z Linkin Park dorazí do Prahy se svým sólovým projektem

Mike Shinoda z Linkin Park dorazí do Prahy se svým sólovým projektem  

Kytarista, klávesista, zpěvák a jedna z klíčových osobností kapely Linkin Park Mike Shinoda oznámil termíny svého turné, na které vyrazí v březnu příštího roku. Na zastávkách, mezi nimiž nechybí ani česká metropole, představí svůj sólový projekt a desku Post Traumatic. Předskakovat mu bude zpěvačka Lenny.

Mike Shinoda nahrál album Post Traumatic jako reakci na úmrtí jeho kolegy a kamaráda z kapely Linkin Park Chestera Benningtona, jenž minulý rok v červenci spáchal sebevraždu. „Není to o pádu do smutku a temnoty, ale o cestě z nich ven,“ přibližuje Mike Shinoda velmi osobní a niternou nahrávku, která byla pro hudebníka jistou formou arteterapie.

Novou desku se Mike Shinoda rozhodl představit na koncertní šňůře, během níž dorazí také do Prahy. Fanoušci se ho dočkají 19. března ve Foru Karlín. A těšit se mohou na strhující atmosféru plnou silných emocí i nakažlivé energie. „Nemám rád koncerty, které posluchače deptají a stahují někam dolů, takže takové koncerty také nebudu hrát,“ řek talentovaný hudebník v rozhovoru pro britský The Guardian. Kromě nových nahrávek lze očekávat rovněž písně z repertoáru Linkin Park a hiphopového projektu Fort Minor.

Není to ale jen hudba, v čem Mike Shinoda vyniká. Je rovněž talentovaným výtvarníkem, absolventem prestižní Art Center College of Design v Pasadeně v Kalifornii. Je tedy nejen zpěvákem, ale rovněž grafickým designerem, vizuálním umělcem, filmovým režisérem a skladatelem, producentem a multiinstrumentalistou.

Ještě před jeho vystoupením diváky v karlínské hale rozehřeje Lenny. Ta v minulosti předskakovala i zpěvačce Emeli Sandé v pražské O2 areně.

Vstupenky jsou od 30. listopadu v prodeji.

Foto: Frank Maddock

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!