Nejnovější články » Hudební novinky

Charlie Winston plánuje svůj druhý český koncert. Po dvou letech se vrátí do Lucerna Music Baru

26.11.2018,

Britský zpěvák, skladatel a producent Charlie Winston oznámil termín svého druhého českého koncertu. Se svou show dorazí do Prahy 11. února 2019, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru.

Své první oficiální album vydal Charlie Winston v roce 2009 s názvem Hobo. A hned jeho první nahrávka zaznamenala velký úspěch, a to díky hitu Like a Hobo, který se vyhoupl na vrcholy evropských hudebních hitparád. Svou do této doby poslední nahrávku Square 1 vydal letos. A právě písně z této novinky představí i během pražského koncertu.

Winston se na poslední desce přesouvá do další hudební polohy. „Jeho hudba je přirozená, vychází přímo ze srdce, je plná jemnosti a emocí. Celé album si rozhodně zaslouží pečlivý poslech. Univerzální hudební jazyk, upřímnost a křehkost tohoto alba má dostatečnou sílu promlouvat a pochybovat těmi, kteří mu naslouchají. Je to hudba čistá a jednoduchá,“ přibližují album organizátoři pražského koncertu.

Jako první singl z poslední nahrávky představil Charlie Winston skladbu Weekend. I té se tak dočkají návštěvníci pražského koncertu, který se uskuteční 11. února v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 450 korun. K dispozici jsou i vstupy na VIP balkon, a to za 590 korun.

Foto: Charlotte Gamus