Charlie Winston plánuje svůj druhý český koncert. Po dvou letech se vrátí do Lucerna Music Baru

Charlie Winston plánuje svůj druhý český koncert. Po dvou letech se vrátí do Lucerna Music Baru  

Britský zpěvák, skladatel a producent Charlie Winston oznámil termín svého druhého českého koncertu. Se svou show dorazí do Prahy 11. února 2019, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru.

Své první oficiální album vydal Charlie Winston v roce 2009 s názvem Hobo. A hned jeho první nahrávka zaznamenala velký úspěch, a to díky hitu Like a Hobo, který se vyhoupl na vrcholy evropských hudebních hitparád. Svou do této doby poslední nahrávku Square 1 vydal letos. A právě písně z této novinky představí i během pražského koncertu.

Winston se na poslední desce přesouvá do další hudební polohy. „Jeho hudba je přirozená, vychází přímo ze srdce, je plná jemnosti a emocí. Celé album si rozhodně zaslouží pečlivý poslech. Univerzální hudební jazyk, upřímnost a křehkost tohoto alba má dostatečnou sílu promlouvat a pochybovat těmi, kteří mu naslouchají. Je to hudba čistá a jednoduchá,“ přibližují album organizátoři pražského koncertu.

Jako první singl z poslední nahrávky představil Charlie Winston skladbu Weekend. I té se tak dočkají návštěvníci pražského koncertu, který se uskuteční 11. února v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 450 korun. K dispozici jsou i vstupy na VIP balkon, a to za 590 korun.

Foto: Charlotte Gamus

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!