Seasick Steve okouzlil již dvakrát publikum Colours of Ostrava. Nyní dorazí do Prahy se samostatným koncertem

Seasick Steve okouzlil již dvakrát publikum Colours of Ostrava. Nyní dorazí do Prahy se samostatným koncertem 

Hned dvakrát se mu svým koncertem podařilo okouzlit návštěvníky festivalu Colours of Ostrava. Naposledy letos, a to dokonce na hlavní scéně. Příští rok se svérázný americký bluesman Seasick Steve do České republiky vrátí. Tentokrát vymění festivalovou stage za pódium Lucerna Music Baru.

Jeho cesta k hudebním výšinám je skutečně neobvyklá. Průlomem se stalo jeho vystoupení v televizní show Live On Jools Holland. Seasick Steve dohrál, v domnění, že ho nikdo neposlouchal, na konci show vztekle odhodil kytaru a než se následujícího dne stačil probudit, byl navždy slavný. Američan usazený v Norsku začal vydávat platinová alba a hned dvakrát získal nominaci na Brit Awards.

Seasick Steve se svým svérázným country punk blues vystupoval v londýnském Wembley i na největších světových festivalech, jako jsou Glastonbury a Roskilde. Na svém kontě má spolupráce hned s několika světovými hvězdami. Nechybí mezi nimi Nick Cave, Jack White, John Paul Jones z Led Zeppelin či hvězda country Elizabeth Cook.

Čím dokázal tento svérázný hudebník okouzlit miliony fanoušků po celém světě? „Syrový hlas i prstoklad vždy přizpůsoboval vlastnoručně vyráběným kytarám z krabic od doutníků, plechovek, automobilových poklic nebo násad od krumpáčů – se třemi i jednou strunou. Hraje ale i na běžné kytary, banjo a mistrovsky ovládá slide,“ vysvětlují organizátoři českého koncertu, jenž se uskuteční 25. března 2019 v Lucerna Music Baru.

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 850 korun na stání a za 1 100 korun na VIP balkon.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!