Beth Hart po roce přijede do Prahy a vydá živou nahrávku

Beth Hart po roce přijede do Prahy a vydá živou nahrávku 

Americká zpěvačka Beth Hart má na 29. listopad naplánovanou zastávku v Praze ve Foru Karlín. Hned den nato na pultech přistane její živá nahrávka Live At the Royal Albert Hall.

Beth Hart je americká zpěvačka a skladatelka, která má na kontě jednu Grammy nominaci. Její kariéra začala, když si jí všiml manažer David Wolf a domluvil jí smlouvu s vydavatelstvím Atlantic. Začátek kariéry však nebyl příliš slavný, neboť zpěvačka trpěla psychickou poruchou a osobními problémy. Přesto během tohoto období vydala dvě desky Immortal (1996) a Screamin' for My Supper (1999). Z druhé zmíněné nahrávky pochazí také její první větší hit LA Song (Out of This Town)

Výrazný úspěch v kariéře Beth Hart představuje spolupráce s bluesovým kytaristou a zpěvákem Joem Bonamassou. Poté, co nazpívala doprovodné vokály na jeho desce Dust Bowl (2011), spolu vytvořili dvě společné nahrávky Don't Explain (2011) a Seesaw (2013). Právě třetí zmíněná deska Seesaw získala nominaci na cenu Grammy za nejlepší bluesové album. Dalšími neméně zajímavými milníky v její kariéře jsou spolupráce s rockovými hvězdami – jednak s legendárním kytaristou Slashem, na jehož sólové desce si Beth zazpívala, a jednak s kytaristou Jeffem Beckem, s nímž si Beth zazpívala naživo.

Svůj dechberoucí vokál přiveze Beth do Prahy už 29. listopadu, konkrétně vystoupí ve Foru Karlín. Vstupenky jsou stále k dispozici, ale už pouze na stání. 

Foto Youtube Beth Hart

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!