Kapela Disturbed chystá pražský koncert. Doveze novou desku i své největší hity

Kapela Disturbed chystá pražský koncert. Doveze novou desku i své největší hity  

Chicagská metalová partička Disturbed ohlásila termíny svého Evolution World Tour. A k radosti všech český fanoušků mezi nimi nechybí ani pražský koncert!

Své rozsáhlé celosvětové turné odstartuje kapela Disturbed v lednu v kalifornském San Diegu. Do české metropole zavítá 24. června 2019, kdy se představí ve Velkém sále pražské Lucerny. Vstupenky na koncert jdou do prodeje v pátek 23. listopadu v 10 hodin. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji za 790 korun. Na místě v den konání se pak cena vyšplhá na 900 korun.

Disturbed na turné představí svou novinku Evolution, z níž pochází i píseň Are You Ready, která je nejrychleji stoupajícím singlem kapely. Již nyní má na YouTube přes pět milionů zhlédnutí. Od svého vzniku v roce 1996 prodala kapela již přes 16 milionů alb po celém světě. Hned za svůj debut The Sickness z roku 2000 obdržela nominaci na cenu Grammy. Nyní mají na svém kontě již osm studiových alb. Poslední Evolution letos v říjnu.

A i poslední album sklízí pochvaly jak od fanoušků, tak od hudebních kritiků. Billboard desku popisuje jako „nejrozmanitější a jedno z jejich nejlepších alb, které se vyrovná veleúspěšnému albu z roku 2002 Believe“. A The Chicago Sun-Times dodává: „Evolution je jedním z největších skoků kupředu v kariéře Disturbed s nevypočitatelností vokálů Davida Draimana, důmyslným bubnováním Mikea Wengrena, rozmanitostí kytar Dana Donegana a temnou basou Johna Moyera.“

Kapela si pro fanoušky přichystala nejen své nejnovější skladby, ale rovněž největší hity své hudební kariéry. Chybět tak nebudou ani pecky, jako jsou Down With The Sickness, Inside The Fire či The Sound Of Silence.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!