Mezinárodní vánoční festival přiblíží sváteční zvyky z celého světa a nabídne originální dárky na jednom místě

Mezinárodní vánoční festival přiblíží sváteční zvyky z celého světa a nabídne originální dárky na jednom místě 

Nestíháte předvánoční nákupy? Mezinárodní vánoční festival, který se koná v neděli 25. listopadu v hotelu Hilton v pražském Karlíně, nabízí celý sortiment dárků od kosmetiky po hračky. Navíc návštěvníky seznámí s vánočními zvyky, výrobky a pokrmy z různých zemí.

V konferenčních sálech hotelu Hilton v Praze 8 budou diplomaté v národních krojích příští neděli od 10 do 16 hodin ve stáncích nabízet produkty ze svých zemí. Vybrat si budete moci mezi delikatesami, hračkami, kosmetikou, módními doplňky, šperky, elektronikou či uměleckými předměty. Těšit se můžete na pravé hedvábí, malování hennou nebo dekorativní vyřezávání.

Nejmenší návštěvníci můžou zamířit do dětského koutku, kde na ně budou čekat zástupci hudební školy Music Academy of Prague. Děti budou mít možnost vyzkoušet si hru na různé hudební nástroje, sestrojit jednoduché perkuse nebo si zazpívat.

Foto archiv DSA

Výtěžek z Mezinárodního vánočního festivalu se předá českým charitativním organizacím. „Od roku 2007 pořádající asociace DSA vybrala přes 66 miliónů korun. Podporujeme především nemocnice, hospice, ale také dětské domovy a komunitní centra,“ uvedla mluvčí asociace Alice Sheehan.

Foto archiv DSA

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!