Balady i euforické hymnické skladby. Kapela LANY představí v Praze svou novou desku

Balady i euforické hymnické skladby. Kapela LANY představí v Praze svou novou desku  

Paul Klein, Jake Goss a Les Priest alias kapela LANY oznámila na příští rok koncertní turné Malibu Nights, během něhož objede více než 100 zastávek. Své druhé album dorazí živě představit i svým českým fanouškům.

Druhá studiová deska Malibu Nights od americké kapely LANY vyšla 5. října tohoto roku jako nástupce úspěšného debutu z roku 2017. Právě z něho pochází singl Thru These Tears, s nímž skupina vystoupila v The Late Late Show s Jamesem Cordenem i v The TODAY Show. Na úspěch se nyní snaží navázat se svou druhou studiovou nahrávkou, kterou vyjede představit živě na světové turné.

A o tom, že nejsou členové tohoto tria žádní troškaři, svědčí množství naplánovaných zastávek. Během turné s názvem Malibu Nights chtějí odehrát více než stovku koncertů, mezi nimiž nechybí ani show v Praze. Ta se uskuteční 21. února 2019 v pražském Meet Factory. Vstupenky na turné jdou do prodeje 16. listopadu v 10 hodin. Zájemci je seženou za 690 korun.

Losangeleská formace LANY je součástí hudební scény již od roku 2014, kdy se dala v Nashvillu dohromady trojice hudebníků. Od vydání svých prvních songů koncertuje po celém světě. Na kontě má kromě dvou studiových alb také více než 350 živých show. Je také pravidelným hostem na velkých amerických festivalech, jako jsou Coachella, Governors Ball a Bonnaroo.

Foto: Emman Montalvan

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!