Kapela The Tap Tap zve fanoušky na svou Mikulášskou. Chystá několik překvapení

Kapela The Tap Tap zve fanoušky na svou Mikulášskou. Chystá několik překvapení  

Již tradiční Mikulášskou si i tento rok pro své fanoušky naplánovala kapela The Tap Tap. Tu 5. prosince v pražském Foru Karlín doprovodí i další hvězdní hosté, mezi nimiž nechybí Xindl X či Petr Čtvrtníček.

Mikulášové, čerti a andělé se 5. prosince proženou i pražským Forem Karlín. A to díky kapele The Tap Tap, která v těchto prostorách uspořádá již potřetí svou Mikulášskou. Předtím se konaly tyto mikulášské koncerty v sále Státní opery. Kvůli rekonstrukci však musela ‚jít o dům dál‘.

Kapela The Tap Tap, kterou tvoří absolventi a studenti škol Jedličkova ústavu, si na letošní Mikulášskou připravila pod vedením kapelníka Šimona Ornesta hned dvě speciální premiéry a pozvala mnoho zajímavých hostů. Návštěvníci se během show dočkají nadživotních soch 16 členů kapely, které budou součástí výstavy s názvem The Tap Tap v Muzeu, která startuje v Muzeu hlavního města Prahy v Domě U Zlatého prstenu 11. prosince.

Na koncertu kapela The Tap Tap vůbec poprvé promítne také svůj nový videoklip k písni Džony Macháček z alba Noha na kolejích. Pozvání na Mikulášskou letos přijali třeba herec, scénárista a komik Petr Čtvrtníček, autor největšího hitu kapely Řiditel autobusu Xindl X, hudebník Mr. Cocoman i litoměřický dívčí sbor Puellae Cantantes. Večerem provede jeden ze zakládajících členů kapely Ladislav Angelovič a Tomáš Cikrt, šéfredaktor online Zdravotnického deníku.

Koncert začíná v 18 hodin. Vstupenky na něj jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to v cenovém rozmezí od 349 do 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!