Dva koncerty v jednom? Prague Rocks lákají na kapely Kiss a ZZ Top

Dva koncerty v jednom? Prague Rocks lákají na kapely Kiss a ZZ Top  

V červnu příštího roku se uskuteční již druhý ročník akce Prague Rocks. ‚Letošního‘ Ozzyho Osbourna a kapelu Hollywood Vampires vystřídají skupiny Kiss a ZZ Top. Další hosté budou oznámeni.

Další ročník festivalu Prague Rocks se uskuteční 19. června v pražské Eden Aréně. A bude skutečně jedinečný, jelikož jeho hlavní hvězda – kapela Kiss – pro rok 2019 ohlásila své závěrečné turné End Of The Road. Monumentální show v české metropoli se tak pod širým nebem nadobro rozloučí i se svými tuzemskými fanoušky.

Kapela Kiss má za sebou pětačtyřicetiletou hudební kariéru, během níž vydala 44 alb a po celém světě prodala více než 100 milionů desek. V roce 2014 vstoupila do Rock and Rollové síně slávy. Poprvé na sebe upozornila eponymním debutem v roce 1974, dosud poslední nahrávka Monster vyšla již před šesti lety.

 „Všechno, co jsme vybudovali a všechno, co jsme si za poslední čtyři desetiletí podmanili, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří v těch letech naplnili kluby, arény a stadiony,“ nechala se slyšet jedna z nejpopulárnějších kapel historie, „toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli a poslední šance pro ty, kteří ne. KISS Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show, a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli. Odejdeme stejně, jako jsme přišli … Unapologetic and Unstoppable.“

Spolu s Kissákama dorazí do Prahy i tři svérázní sympaťáci, kteří oslaví v roce 2019 padesát let své existence. Kapela ZZ Top se proslavila po celém světě hity, jako jsou Gimme All Your Lovin, La Grange, Legs, Sharp Dressed Man a Tush. „Čeká nás fajn doba,“ těší se na turné s KISS baskytarista Billy Gibbons, „hrajeme tak dlouhou dobu, že začínáme být dobří. Přijďte se podívat, bude to hlasité a živé.“

Vstupenky na Prague Rocks jsou k dostání v internetovém předprodeji od 9. listopadu. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 690 do 2 990 korun.

Foto: Jen Rosenstein

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!