Bonus k podzimnímu turné. Kapela Mandrage představila singl Endorfiny

Bonus k podzimnímu turné. Kapela Mandrage představila singl Endorfiny 

Přesně v polovině své tour po republice si jedna z nejúspěšnějších tuzemských kapel nadělila dárek. Štěstí na koncerty si přivolává Endorfiny.

Píseň se specifickou, téměř folkovou atmosférou, nabízí posluchačům trochu odlišný zvuk než jsou od Mandrage zvyklí. Plzeňská pětice v ní totiž hraje nejen na kytary, ale I například mandolínu či foukací harmoniku.

 „Byly pro píseň jako stvořené, tak jsme neváhali. Harmonika byl nápad našeho producenta Armina. Volal mi zrovna, když jsem se stěhoval, ať všeho nechám, jedu za ním do studia a cestou koupím foukačku. Myslel jsem, že se zbláznil, ale nakonec se ten nápad ukázal být výborným,”okomentoval volbu nástrojů klávesista František Bořík. Nový singl, který už pochopitelně zní na probíhajícím turné, má podle kapely nejen vlít štěstí a dobrou náladu do publika. 

Mandrage stihnou zavítat do konce listopadu ještě do osmi měst. Na šňůře propagují hlavně své nejnovější album Po půlnoci„Od začátku jsme desku chtěli postavit víc na kytarách, čemuž odpovídají i koncerty. Jsme hlasitější, energičtější, rockovější,“ láká na druhou polovinu koncertů kytarista kapely Pepa Bolan.

Fanoušci ale v Litoměřicích (10. 11.), Velkém Meziříčí (16.11), Kolíně (17.11), Kladně (23.11)a Hořovicích (24.11.) uslyší i největší hity jako Šrouby a matice nebo Hledá se žena. Stejně jako v jarní části tour jde na podzim o velkolepou show s bohatými vizuálními efekty. Lístky koupíte v síti Ticketstream

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!