Letošní ročník Noci divadel v Paláci Akropolis ovládne NO ONE FUTURE

Letošní ročník Noci divadel v Paláci Akropolis ovládne NO ONE FUTURE 

Letošní ročník Noci divadel v Paláci Akropolis ovládne pásmo přednášek a koncertů s názvem NO ONE FUTURE. Akce proběhne v sobotu 17. listopadu od tří hodin odpoledne a ukáže v rozličných zákoutích Paláce Akropolis, jaké jsou možné cesty hudebních a edukativních intervencí.

Sedmihodinové pásmo koncertů, performancí, interaktivních prezentací a workshopů umožní návštěvníkům nahlédnout do toho, jak zástupci české a německé progresivní kulturní scény vytvářejí základ pro možné budoucnosti klubové kultury.

Skladatel a sound designer Martin Tvrdý ve spolupráci s light designerem Karlem Šimkem připravili audiovizuální světelnou instalaci, která k návštěvníkům promluví u vchodu do Paláce Akropolis. A to je teprve začátek.

Akce láká na pestrý program. Hudební část programu bude přímo nabitá zajímavými vystoupeními. Producent N1L představí svou poslední nahrávku, která vyšla na proslaveném labelu Opal Tapes a spojuje noir psychedelii a naléhavost industriálu. Producentka a performerka Dmitrievna zase odhalí svou zálibu v raveových beatech. Na letošním ročníku Noci divadel v Paláci Akropolis vystoupí také New Magic Media, všestranná umělkyně DVDJ NNS. Progresivní hudební kolektiv a label z Lipska PH17 přiveze tři své umělce (SOLARIS, Stanley Schmidt a Hobor), kteří se postarají o pořádnou show.

Přednášková část rozhodně nezůstane pozadu. Představí pražskou knihovnu syntezátorů Prague Synth Library, která se snaží přispět k větší diverzitě a kultivaci elektronické scény a hudebního vzdělávání obecně. Návštěvníci akce se také budou moci dozvědět něco víc o iniciativě DGTL FMNSM, která se zabývá možnostmi emancipace prostřednictvím technologií a feminismu. Mezi další zajímavá témata, která budou v rámci přednášek rozebírána, patří botanická lingvistika a Feministická (umělecká) instituce.

Program proběhne v rámci celorepublikové akce Noc divadel 2018, vstup na NO ONE FUTURE je tak zcela zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!