Spice Girls se vrací na scénu. Turné po Británii chystají bez Victorie Beckham

Spice Girls se vrací na scénu. Turné po Británii chystají bez Victorie Beckham 

Bylo nás pět platí pro dívčí popovou senzaci nyní víc než kdy dřív. Fenomén devadesátých let hlásí svůj druhý comeback, tentokrát však bez zřejmě nejslavnější tváře - Posh Spice Victorie Beckham.

Melanie Chisholm, Melanie Brown, Emma Bunton a Geri Horner. V takovém složení v červnu zahájí Spice Girls svůj návrat na pódia. Prvním koncertem potěší fanoušky na manchesterském stadionu Etihad, ne všichni ale budou spokojení. Vedle zmíněné čtveřice bude na scéně chybět Victoria Beckham, která odmítla návrat z důvodu pracovního vytížení. Největší úsilí prý aktuálně věnuje své módní značce. Přesto své někdejší kolegyně v prohlášení podpořila.

“Přeju svým holkám hodně lásky a zábavy na turné. Vím, že předvedou fantastickou show, která potěší fanoušky z minulosti i ty současné. Bude to zážitek,” je si jistá Beckham.

Spice Girls oznámily své britské turné ve video příspěvku na sociálních sítích. Popové divy naposledy společně vystoupily na závěrečném ceremoniálu olympijských her v Londýně před šesti lety. Zvěsti o comebacku přiživila schůzka celé pětice letos v únoru.

Na koncertní šňůru vyrazí Spice Girls bez jedné z členek kapely podruhé. V roce 1998 čtveřice dokončila severoamerickou tour bez Geri Horner, která se zpět do skupiny vrátila až při prvním comebacku o devět let později.

Šestici koncertů na britských ostrovech bude předskakovat anglická zpěvačka a textařka Jess Glynne, která představí publiku především hity ze svého nejnovějšího alba Always in Between.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!